Waar Overwinteren?

Waar in Europa kun je nou goed overwinteren? Eén van de beste plekken is toch wel Spanje. In de wintermaanden is de temperatuur in Nederlands soms kil en koud, terwijl het in Spanje vaal nog heerlijk is. Dus waar kun je goed overwinteren? Ga lekker naar Spanje, om precies te zijn naar Benitachell. Dit prachtige dorpje bevindt zich aan de Costa Blanca op de Cumbre del Sol (berg van de zon). Onze accommodaties hebben een prachtig uitzicht en zijn van alle gemakken voorzien!

Waar overwinteren in Spanje

Benitachell is de plek waar je in de wintermaanden moet zijn om heerlijk te overwinteren. De Cumbre del Sol is de locatie waar onze appartementen zich bevinden. Het is een prachtige berg met vele uren zonlicht. Ook in de wintermaanden kun je hier regelmatig genieten van een aantal uurtjes per dag zon. De uitzichten vanuit onze accommodaties zijn fenomenaal! We horen van veel bezoekers dat dit toch wel echt een heel mooie locatie is. Dit is iets waar we trots op zijn!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Voor een langere tijd overwinteren?

Het is bij BenitachellVakanties.nl mogelijk om voor een langere tijd te overwinteren. Als je langer dan een maand in één van onze appartementen wilt verblijven kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij kunnen je uiteraard een goed voorstel doen. Onze accommodaties zijn voorzien van een goede basisinrichting. Een goed ingerichte keuken, badkamer en woonkamer horen hier allemaal bij. Onze eigen appartementen zijn voorzien van twee badkamers (waarvan één met een bad), twee slaapkamers en een ruim terras/balkon waar je van het uitzicht kunt genieten!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Meer informatie over waar u kunt overwinteren?

Wil je meer informatie over het ‘waar overwinteren’ in de wintermaanden? Wij geven graag antwoord op al jouw vragen en doen ons best om een perfecte service te bieden! Wij kunnen je uiteraard ook telefonisch te woord staan voor het maken van een reservering.

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!