Veelgestelde vragen

Antwoorden

Waar staan de prijzen van de accommodaties?

De prijzen van onze accommodaties verschillen. Dit ligt aan het seizoen, de ligging en de grote van het appartement of villa. De prijzen van de accommodaties staan op de betreffende pagina.

Hoe boek ik een vlucht of huur in een auto?

Dit kan op de pagina ‘Vlucht en Auto’. Voor aanvullende informatie of ondersteuning bij het boeken van onze diensten staan wij u graag telefonisch te woord.

Wanneer krijg ik de sleutel van het appartement of de villa?

Deze krijgt u bij aankomst.

Hoe zijn de accommodaties van BenitachellVakanties?

De appartementen en villa’s van zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben bijvoorbeeld alle accommodaties Wi-Fi en airco. Wij streven er naar onze appartementen en villa’s zo goed mogelijk te onderhouden. Na een bezoek wordt een accommodatie geheel schoongemaakt en gecontroleerd.

Hoe is de omgeving?

Niet alleen de appartementen en villa’s van BenitachellVakanties zijn goed, maar ook de omgeving is fantastisch. Zo zijn er veel verschillende steden, dorpjes, terrassen, kastelen en andere culturele bijzonderheden. De accommodaties bevinden zich op de cumbre del sol. Deze sol (berg) vangt veel zon-uren en zorgt voor een prachtig uitzicht. Over de omgeving staat meer informatie op de pagina ‘Omgeving Benitachell’.

Waarom een villa of appartement in Benitachell?

Benitachell behoort tot één van de mooiste vakantieplaatsen van Spanje. Zo zijn er in de omgeving veel leuke dorpjes en stadjes en is de zee altijd in de buurt. In de winter zijn er nog regelmatig zomerse dagen en is het mogelijk om even lekker op te laden. De combinatie van de zon, de zee, het zwembad een lekker hapje en een drankje maakt dit helemaal af!

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!