Over BenitachellVakanties

BenitachellVakanties heeft alle accommodaties in eigen beheer.

Voor een goede vakantie aan de Costa Blanca moet u bij BenitachellVakanties zijn! We zijn gespecialiseerd in Benitachell, de omgeving van Benitachell en we kunnen onze klanten hier goed over adviseren. De twee appartementen en de villa zijn beide in eigen beheer, hierdoor staan we zelf garant voor een goede service, hygiëne en comfort. Dit zorgt er ook voor dat deze vereisten beter nagestreefd kunnen worden.

Het team van BenitachallVakanties

Mijn naam is Yael Sigger en ik ben sinds november 2014 marketingmanager voor BenitachellVakanties. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er op de website van BenitachellVakanties gebeurd. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van onze accommodaties in Benitachell. Op vakantie gaan vind ik, net zoals vele met mij, één van de leukste bezigheden. Een groot gedeelte van mijn passie ligt in het buitenland. Hoe zit het met de geschiedenis van een land en wat kun je daar op dit moment nog van zien? Waar zitten nou die leuke restaurants en kloppen de reviews die erbij staan? Dit zijn vragen die ik mezelf stel als ik aan het land, stad of vakantielocatie denk. Ik ben de laatste jaren vaak in Benitachell geweest en heb hier de leuke plekjes goed leren kennen. Mocht u specifieke vragen hebben die u in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op. Met plezier vertel ik u er uit eigen ervaring meer over. Tevens kan ik u ook helpen met het reserveren van een appartement of villa in Benitachell. Verder kan ik u ook van dienst zijn met het boeken van een vlucht of het huren van een auto.

Els en Jacco

Els en Jacco zijn al vanaf het begin betrokken bij de accommodaties van BenitachellVakanties. Ze beheren en onderhouden met veel plezier al enkele jaren onze accommodaties. Dit gastvrije Nederlandse stel woont zelf op de Cumbre del Sol. Ze kennen de omgeving uit hun duimpje en ze laten het zeker niet na om jou als gast te voorzien van bruikbare informatie over deze prachtige omgeving. Bij ontvangst overhandigt Els of Jacco je de sleutels en laten ze de ins en outs van de accommodatie zien. Wij vertrouwen dit stel voor 100% en zijn blij dat ze onderdeel zijn van het BenitachellVakanties.nl team!

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!