Vakantie woning aan de Costa Blanca huren?

Zoek je een voordelige vakantiewoning of een villa/appartement met (privé) zwembad aan de Costa Blanca? Via BenitachellVakanties boek je direct bij de eigenaar, en dat kan flink schelen in de kosten. BenitachellVakanties is hierin geen tussenpersoon, maar in de meeste gevallen de echte eigenaar van de vakantiewoningen aan de Costa Blanca. Alle vakantiehuizen zijn namelijk in eigen beheer bij BenitachellVakanties en hierdoor kunnen we een goede kwaliteit en hygiëne garanderen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, evenals persoonlijk contact met onze bezoekers. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service jouw vakantie aangenamer en geslaagder maakt!

Costa Blanca vakantiehuis

Een vakantiewoning is een perfect en goedkoop alternatief voor een hotelkamer. Er zijn steeds meer mensen die inzien dat je ook een prettig verblijf kunt hebben in een vakantiewoning; je krijgt de sleutel en hebt even het gevoel dat je zelf in Spanje woont. Het aantal vakantiewoningen groeit met de dag, dit is ook het geval in Benitachell. BenitachellVakanties bezit momenteel een reeks prachtige accommodaties. Wij beheren al onze accommodaties zelf, waardoor je van onze scherpe prijzen profiteert!

Spanje is een heerlijk land om naartoe te gaan, met name de Costa Blanca is een geliefde streek. Je vindt er heerlijk aangename zomerse temperaturen. Verder staat Spanje bekend om de mooie stranden, de rijke historie en het heerlijke eten.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

De omgeving van jouw vakantiehuis aan de Costa Blanca

De vakantie woningen aan de Costa Blanca die BenitachellVakanties verhuurt, bevinden zich bij de Cumbre de Sol, dat ‘berg van de zon’ betekent. Je vindt hier vele zonuren die ervoor zorgen dat jouw verblijf zeer aangenaam is. De Cumbre del Sol is gelegen midden in de zonovergoten streek tussen Denia en Calpe. Het betreft het meest oostelijke puntje van de Costa Blanca en is de plek waar onze accommodaties zich bevinden. De Cumbre is uniek en kan worden gezien als één van de mooiste plekken aan de Costa Blanca. Een vakantiehuis huren aan de Costa Blanca levert je absoluut een vakantie in een prachtige omgeving op.

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

De accommodaties van Benitachell Vakanties

De accommodaties die te huur zijn bevinden zich op een prachtige locatie (vaak) met fantastische uitzichten! We beheren een aantal accommodaties in hetzelfde complex. Je kunt ook overwegen om bijvoorbeeld met twee gezinnen samen op vakantie te gaan, maar met ieder gezin in een eigen appartement, waardoor je ook voldoende privacy hebt.

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!