Vakantie Costa Blanca

Wil je vakantie vieren aan de Costa Blanca in Spanje? Dan kiest je voor een echte zon-, zee- & strandvakantie! Maar lijkt het je dit jaar juist een keer leuk om wat minder diep geworteld in het toeristische gebied te overnachten? Dan is een accommodatie huren bij BenitachellVakanties perfect voor jou! Wij verhuren zelfstandige huizen in het Spaanse badplaatsje Benitachell die niet gebonden zijn aan een grote toeristische accommodatie. De accommodaties die we verhuren zijn in eigen beheer, waardoor we altijd een goede service kunnen garanderen. Kom dus genieten van een heerlijke zonvakantie aan de Spaanse kust in een particulier vakantiehuis aan de Costa Blanca!

Over Benitachell Vakanties

Voor een goede vakantie aan de Costa Blanca moet u bij BenitachellVakanties zijn! We zijn gespecialiseerd in Benitachell, de omgeving van Benitachell en we kunnen onze klanten hier goed over adviseren. De accommodaties zijn veelal in eigen beheer, hierdoor staan we zelf garant voor een goede service, hygiëne en comfort. Dit zorgt er ook voor dat deze vereisten beter nagestreefd kunnen worden. BenitachellVakanties streeft ernaar goede vakanties te verzorgen en een topverblijf te realiseren.

Het feit dat BenitachellVakanties alle accommodaties in eigen beheer heeft, is iets wat als erg fijn wordt ervaren door onze bezoekers.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Jouw complete vakantie aan de Costa Blanca boeken

Als je graag onbezorgd op vakantie wilt, kunnen wij je ook helpen met het boeken van een vlucht of het huren van een auto. Benitachell is makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld in Valencia of Alicante. Wij bieden de mogelijkheid om je vlucht te boeken en/of jouw huurauto te reserveren. Het is aan te raden jouw huurauto voor vertrek uit Nederland te reserveren. De gehuurde auto kan na het verblijf weer eenvoudig afgeleverd worden op het vliegveld. Voor aanvullende informatie of ondersteuning bij het boeken van een vlucht of bij het reserveren van een huurauto, staan wij je graag te woord.

Contact opnemen

Heb je interesse in een vakantie aan de Costa Blanca en lijkt een eigen huis huren je wel wat? Neem dan gerust contact met ons op om de beschikbaarheid van de data te checken! Je kunt altijd contact met ons opnemen. Met name als je voor een langere periode (langer dan één maand) in onze accommodaties wilt verblijven kun je ons contacten. Wij zullen je dan een passend voorstel doen!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!