Overwinteren

Heb je de behoefte om deze winter weg te trekken uit het koude Nederland? BenitachellVakanties geeft je groot gelijk! Wij verhuren het hele jaar accommodaties in het dorp Benitachell in Spanje. Spanje is niet alleen een heerlijk land om in de zomer naartoe te gaan. Ook in de winter kunnen mensen zich hier prima vermaken. Al onze accommodaties bevinden zich in Benitachell, op de Cumbre del Sol. De Cumbre is één van de mooiste plekken die Spanje kent. Prachtige uitzichten en vele zonuren helpen je de dag door!

Favoriete overwinterplaats

Het is al jaren zo, veel overwinteraars uit Nederland en België gaan elke winter naar Spanje om even heerlijk op te laden. Overwinteren voelt heel anders dan op vakantie gaan. Je bent hier niet één of twee weken, maar je bent hier vaak toch minimaal één of twee maanden. Bij Benitachellvakanties kun je goedkoop overwinteren in Spanje. Als je gaat overwinteren heb je twee kostenposten, namelijk de huurprijs van het huis en de reis naar het verblijf toe. De beste optie is toch om met de auto naar de betreffende accommodatie te rijden. Zo kun je jouw eigen auto gebruiken, een huurauto is over het algemeen toch vrij prijzig, helemaal voor een lange periode. Maar een vlucht is ook altijd mogelijk en die kan ook geregeld worden door BenitachellVakanties.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Het gebied: de Costa Blanca

De Costa Blanca is een streek aan de Middellandse zee in Spanje. Dankzij het aangename klimaat kiezen veel Nederlanders ervoor om te overwinteren aan de Costa Blanca. Met een goede reden, want de streek heeft nog veel meer schoonheden dan alleen de beroemde witte stranden. Soms ligt die schoonheid verscholen achter de kust, soms kun je er niet omheen. Een goed voorbeeld is de Santa Barbara in Alicante, een indrukwekkende kerk op een bergtop die de skyline van deze stad domineert. Voor natuurliefhebbers is er ook veel te zien aan de Costa Blanca. De regio telt maar liefst zes natuurparken, waaronder de ‘Salinas’, bijzondere zoutmeren die een geneeskrachtige werking zouden hebben. Ook de watervallen en bronnen van het paradijselijke Algar zijn een bezoek zeker waard. Er zijn vele dorpjes en steden waarin het plezier niet op kan!

Ja, ik wil overwinteren in Benitachell!

Ben je geïnteresseerd in heerlijk overwinteren in Benitachell? Al deze accommodaties zijn in eigen beheer, waardoor we een goede kwaliteit en uitstekende hygiëne kunnen garanderen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we streven er altijd naar goed persoonlijk contact met onze bezoekers te hebben. Tijdens het gehele verblijf kun je altijd contact met ons opnemen. Om de beschikbaarheid van onze accommodaties te controleren, kun je het beste contact met ons opnemen. Met name als je voor een langere periode (langer dan één maand) in onze appartementen wilt verblijven kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je dan een passend voorstel doen! Telefoon nummer +31 (0)6 44915223 of mail: info@benitachellvakanties.nl.

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!