Overwinteren in het buitenland

Wil je overwinteren in het buitenland, maar je weet nog niet precies waar je naartoe wilt. Wij geven je een goede suggestie, waardoor het beslissen makkelijker wordt. Er zijn meerdere landen waar je goed kunt overwinteren in het buitenland. Met name Portugal en Italië lenen zich hier goed voor. Naar onze mening is het beste land waar je kunt overwinteren toch wel Spanje! Wij van BenitachellVakanties hebben een aantal speciaal geselecteerde accommodaties in Spanje waar je goed kunt overwinteren. Deze accommodaties staan in Benitachell, een prachtig plaatsje aan de Spaanse kust.

Overwinteren in het buitenland, kies Benitachell!

Benitachell is een prachtig dorp in Spanje aan de Costa Blanca. Om precies te zijn liggen onze accommodaties op de Cumbre del Sol, dit betekent in het Nederlands: ‘Berg van de Zon’. De naam zegt het al. Het aantal uren met zon op de Cumbre is goed! Als het in Nederland kil en koud begint te worden kan de temperatuur in Benitachell nog erg aangenaam zijn. Daarbij zijn onze accommodaties van alle gemakken voorzien. Verder staan ze dicht bij Moraira en een aantal andere leuke stadjes en dorpjes. Hier kan ’s middags en/of ’s avonds lekker iets gegeten of gedronken worden.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Inrichting van onze appartementen

Onze accommodaties hebben standaard een goed ingerichte keuken, prettige bedden, badkamer(s) en een gezellige woonkamer. Daarbij kun je tijdens het verblijf ook genieten van een hapje/drankje op het terras/balkon. Wil je meer informatie over overwinteren in het buitenland, en dan met name in Benitachell? Je kunt ons alles vragen! Bij een verblijf langer dan een maand kunnen wij een speciaal ‘overwinter aanbod’ doen. 

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!