Overwinteren in de zon

Wil je deze winter even lekker overwinteren in de zon? Dan ben je bij BenitachellVakanties aan het juiste adres. We beschikken momenteel over een aantal prachtige (overwinter)accommodaties. Deze accommodaties zijn goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. Een goed ingerichte keuken,  (soms) twee badkamers, een prettig bed en een super uitzicht zorgen ervoor dat u ontspannen en goed kunt overwinteren. Wil je langer dan een maand overwinteren? Bel of mail gerust, dan doen wij je een passend voorstel.

Benitachell, op de Cumbre del Sol

De Cumbre del Sol, de naam zegt het al: ‘de berg van de zon’ is de plek waar onze accommodaties zich bevinden. Benitachell is het dichtstbijzijnde dorpje, een leuk dorpje met een goede Spaanse sfeer! Op een kleine 5 a 10 min rijden zijn er een strand en een supermarkt. Verder ligt de Cumbre del Sol dicht bij Moraira. Dit is een stadje met veel leuke barretjes en restaurantjes.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Waarom overwinteren in de zon?

Zoals we allemaal weten is een beetje zon gezond voor de mens. In de winter kan het in Nederland koud en kil zijn, terwijl het in Benitachell vaak een graad of 15 warmer is. Daarbij zorgt de ligging voor een goed aantal uren zon per dag. Dus waarom zou je gaan overwinteren in de zon? Simpel: het is ontspannen en goed voor de mens!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!