Overwinteren in Benitachell

Wij beheren een aantal prachtige accommodaties in Benitachell. Een groot deel van deze accommodaties zijn zeer geschikt om in de winter voor een langere tijd te verblijven. Al onze (overwinter) appartementen en huizen zijn goed uitgerust. Zo zijn ze allemaal voorzien van een kachel/verwarming, Wi-Fi, koelkast, wasmachine, televisie en een goed uitgeruste keuken. Je kunt op BenitachellVakanties direct een accommodatie naar wens reserveren. Wil je voor een langere tijd verblijven? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je een passend voorstel doen, wij denken graag met je mee!

Wil je lekker overwinteren op de Cumbre?

Spanje is niet alleen een heerlijk land om in de zomer naartoe te gaan. Ook in de winter kun mensen zich hier prima vermaken. Onze accommodaties bevinden zich in Benitachell, op de Cumbre del Sol. De Cumbre is één van de mooiste plekken die Spanje kent. Prachtige uitzichten en vele uren met zon helpen je de dag door!

Overwinteren aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is een streek aan de middellandse zee in Spanje. In de zomer is het er vaak erg druk met toeristen. Dit is ook niet zo gek met alle mooie terrasjes, restaurantjes en het heerlijke weer. De Costa Blanca is een uitstekende locatie om te overwinteren. Er zijn vele dorpjes en steden waarin het plezier niet op kan.

Benitachell is zeer geschikt

Het is al jaren zo, veel overwinteraars uit Nederland en België gaan elke winter naar Spanje om even heerlijk op te laden. De gehele Spaanse Costa dient zich hier goed voor, maar Benitachell is (na onze mening) hier de beste locatie voor. Je hebt hier de keuze uit lekker relaxen of juist even de drukte opzoeken. Vele restaurantjes, strandjes barretjes etc. maken dit mogelijk. Dus wil je goed overwinteren? Ga lekker naar Benitachell in Spanje!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!