Overwinteren in Europa

Wil je overwinteren in Europa of er even lekker tussenuit deze winter? Dan is Benitachell in Spanje mogelijk een goede optie. Hier zijn veel zon uren, de temperatuur is aangenaam en er is veel te beleven! Wij bezitten een aantal goed ingerichte accommodaties in Benitachell. Deze accommodaties bevinden zich op de ‘Cumbre del Sol’. De naam zegt het al: ‘Berg van de Zon’, een toplocatie op te overwinteren in Europa. De Cumbre is een prachtige hooggelegen locatie aan de Costa Blanca. Je hebt alles binnen handbereik en wij bieden een fantastische service.

Overwinteren in Europa, ga naar de zon!

De zon geeft ons energie, het maakt ons ervan bewust dat we leven! In de wintermaanden kan het in Nederland  koud en kil zijn. In Spanje en met name aan de Costa Blanca is de temperatuur vaak goed. Je kunt hier even lekker opladen en/of de koude winter in Nederland overslaan. Maar waarom moet je nou overwinteren in de zon? Simpel, het is gewoon een stuk minder koud en het aantal zon uren is aanzienlijk meer. Dus wil je lekker overwinteren in Europa? Ga lekker naar Benitachell!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Inrichting van onze appartementen

Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Een goed ingerichte keuken, prettige slaapkamer(s), (twee) badkamer(s) en een terras/balkon met een fantastisch uitzicht is een basisinrichting van onze accommodaties. Veel van onze accommodaties beheren we helemaal zelf of we hebben een close contact met de eigenaar, waardoor we de kwaliteit en de service kunnen (blijven) waarborgen. De accommodaties liggen in Benitachell, dit is een dorp die precies tussen Alicante en Valencia in ligt. Met ongeveer 50 a 60 minuten rijden ben je in één van deze steden. Ook liggen er vele authentieke Spaanse stadjes en dorpjes binnen handbereik. Het is goed mogelijk om de binnenlanden in te gaan. Je hoeft dus helemaal niet zo ver weg als je wilt overwinteren in Europa. Wij helpen je graag op weg!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!