Kom heerlijk overwinteren aan de Costa Blanca!

Overwinteren is heerlijk, zeker aan de Costa Blanca. Overwinteren aan de Costa Blanca is voor iedereen weggelegd. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Zeker de speciaal geselecteerde accommodaties van BenitachellVakanties zorgen voor een heerlijke overwinterplek! Wij beheren momenteel meerdere accommodaties aan de Costa Blanca, in Benitachell. Benitachell is een dorp vlak bij Moraira. De accommodaties bevinden zich op de ‘Cumbre del Sol’, de naam zegt het al: ‘berg van de zon’. Een prachtige locatie om voor langere tijd in de winter te verblijven.

Overwinteren aan de Costa Blanca is echt de moeite waard!

Als je voor een langere tijd in de wintermaanden in Spanje wil vertoeven kunnen wij je uiteraard een speciaal aanbod doen. Hoe langer je verblijft, hoe hoger de korting. Overwinteren aan de Costa Blanca zorg ervoor dat je de koude en natte winter in Nederland even kunt ontlopen. In de wintermaanden zit er gemiddeld zo’n 12 graden temperatuurverschil tussen beide landen, zeker de moeite waard! Daarbij liggen de zonuren ook een stuk hoger. Onze schitterende accommodaties ingericht voor zowel de zomer- als winter maanden zijn goed uitgerust en geven zullen je een top ervaring geven!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!