Op vakantie in oktober?

Wil je op vakantie in oktober? Dan is Benitachell mogelijk een goede optie! Benitachell is een dorp aan de Spaanse Costa Blanca. Onze accommodaties bevinden zich op de ‘Cumbre del Sol’. De naam zegt het al: ‘Berg van de Zon’. Het aantal uren zon in Oktober zijn goed! Daarbij is de sterke van de zon nog velen malen hoger dan in Nederland. Hierdoor kun je nog even lekker opladen. In oktober hebben veel kinderen nog een week vrij in verband met de herfstvakantie. Onze accommodaties zijn zo ingericht dat je er met het gehele gezin van kunt genieten. Een voordeel van op vakantie gaan in oktober naar Spanje is dat de vliegprijzen vaak een stuk lager zijn dan in de zomermaanden. Ook het huren van een auto is vaak goedkoper dan tijdens de zomervakantie.

Spanje oktober, ga lekker naar Benitachell

Nou wil je misschien weg in oktober, maar waarom zou je voor BenitachellVakanties kiezen? Eigenlijk is dit heel simpel. Onze accommodaties zijn allemaal goed uitgerust om een zo goed mogelijk verblijf te hebben. Zo hebben de meeste accommodaties minimaal twee slaapkamers, twee badkamers, een goed ingericht keuken, een gezellige ingerichte woonkamer en een prachten uitzicht vanaf het terras/balkon. Om 100% zeker te zijn hoe de accommodatie is ingericht kijk je op de desbetreffende pagina. Het terras/balkon is ruim genoeg om lekker met z’n allen te eten/drinken, in het zonnetje te zitten of lekker een spelletje te spelen. Verblijf je in onze accommodaties, dan heb je (in de meeste gevallen) direct toegang tot de twee grote zwembaden direct naast het accommodatie gelegen. Hier zit ook een klein barretje waar je een hapje en een drankje kunt krijgen. Benitachell is een dorp precies tussen Alicante en Valencia in. Beide is ongeveer 50 a 60 minuten rijden.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Oktober naar Spanje

Je kunt in oktober nog steeds goed naar de zon in Europa, met name de Costa Blanca in Spanje is een goede locatie, omdat dit toch één van de warmste plekken in Spanje is. Dus wilt je in oktober naar Spanje? Ga lekker naar Benitachell!

Om je helemaal te overtuigen laten we nog een aantal feiten zien:
• Gemiddelde temperatuur van 23 graden Celsius.
• Minimale temperatuur van 14 graden Celsius (’s nachts).
• Minimaal 7 zon uren waar u van kunt genieten.
• Gemiddelde zee temperatuur van 21 graden Celsius (nog prima om te zwemmen).

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!