Op vakantie in de herfstvakantie?

Wil je even lekker op vakantie in de herfstvakantie? Dan kun je goed in één van onze accommodaties in Benitachell (Spanje) verblijven. Benitachell is een dorp aan de Costa Blanca in Spanje. De Costa Blanca is een prachtige locatie die jaarlijks veel toeristen trekt. Onze accommodaties liggen op de Cumbre del Sol, de naam zegt het al: Berg van de Zon. Benitachell is makkelijk te bereiken door naar Alicante of op Valencia te vliegen. Vanaf beide steden is het ongeveer 50 a 60 minuten rijden naar het verblijf .

Inrichting appartementen

Onze accommodaties zijn goed ingericht voor een prettig verblijf. Zo beschikken deze over een goed ingerichte keuken, badkamer(s), goede bedden en een gezellige woonkamer. Verder hebben de accommodaties een eigen terras waarop je lekker in het zonnetje kunt zitten en heerlijk van een hapje/drankje kunt genieten. 

Op vakantie in de herfstvakantie, pak die zon!

In de herfstvakantie is het op de Cumbre del Sol goed mogelijk om nog even heerlijk van de zon te genieten. Terwijl het in Nederland al kil en koud begint te worden is de temperatuur hier nog aangenaam. Met name het aantal zon uren ligt een stuk hoger. Op vakantie in de herfstvakantie in Benitachell betekent ook lekker genieten van een prachtige omgeving! Er zijn vele leuke authentieke Spaanse dorpjes en steden binnen handbereik.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Service van BenitachellVakanties.nl

Wij proberen je altijd een goede service te bieden. Onze beheerders op locatie staan altijd voor je klaar. Zij zullen je dan ook van harte ontvangen en verwelkomen. Wil je voor een langere tijd verblijven, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bij een verblijf langer dan een maand kunnen wij je een speciaal aanbod doen.

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!