Huis huren aan de Costa Blanca in Spanje

Wil je voor de zomer of winter een huis huren in Spanje aan de Costa Blanca? Bij BenitachellVakanties kun je een eigen huis of appartement huren in Spanje. BenitachellVakanties heeft een reeks verschillende accommodaties beschikbaar in Benitachell. Alle accommodaties vallen onder eigen beheer, waardoor we een zeer goede kwaliteit en hygiëne kunnen garanderen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar om persoonlijk contact met onze bezoekers te hebben. Wij vinden het belangrijk dat je een topverblijf hebt.

Kom genieten aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is misschien wel de beroemdste kust van Spanje. Uit de hele wereld weten liefhebbers van zon, zee en strand, de ‘Witte Kust’ te vinden. Als je van een heerlijk zonnig verblijf houdt, om lekker te kunnen zonnen, te zwemmen dan ga je naar de Costa Blanca. In Spanje aan de Costa Blanca bevinden zicht een reeks accommodaties van BenitachellVakanties.

Ontdek zelf de verborgen schoonheid van de Costa Blanca door een accommodatie te huren aan de Costa Blanca. Door via het Nederlandse BenitachellVakanties jouw accommodatie te huren aan de Costa Blanca, weet je in ieder zeker dat je makkelijk in je eigen taal kunt overleggen met de verhuurder. Ook wel zo prettig bij het regelen van jouw verblijf!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Welke appartementen kun je huren?

Hier kun je een huis huren aan de Costa Blanca waarin vele tevreden Nederlanders voor jou een prettige verblijf hebben gehad. De appartementen en villa zijn van alle gemakken voorzien en liggen in de plaats Benitachell. Alle accommodaties beschikken bijvoorbeeld over gemakken als Wi-Fi, airco(met kachel) en een goed uitgeruste keuken. Wij streven ernaar onze appartementen en huizen zo goed mogelijk te onderhouden. Na een bezoek wordt een accommodatie te allen tijde geheel schoongemaakt en gecontroleerd.

Waarom een huis aan de Costa Blanca?

De Costa Blanca is een prachtige locatie aan de Spaanse kust. Onze huizen staan om precies te zijn op de ‘Cumbre del Sol’, de naam zegt het al: ‘Berg van de Zon’. De vele uren zon, ook in de winter, maken Benitachell een toplocatie om te overwinteren of om heerlijk te genieten in de zomermaanden!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!