Goedkoop overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje is genieten van mooie plekken op deze wereld. Veel 50-plussers vinden het heerlijk om de winter in Nederland te vermijden en deze tijd op een mooie plek in Spanje door te brengen, geef ze eens ongelijk! En het leuke is: overwinteren in Spanje is voor iedereen weggelegd! In Benitachell is de gemiddelde dagtemperatuur in januari rond de 15 graden. Dat is een stuk prettiger dan de 5 graden die wij gemiddeld in deze tijd hebben. Als het zonnetje er even lekker door komt is het mogelijk even lekker op te laden. Eigenlijk zou iedereen eens moeten overwegen om te overwinteren in Spanje!

Overwinteren Spanje, ga naar Benitachell!

Je bent op zoek naar een passende woning, waar je de aankomende winter zorgeloos kunt verblijven? Dan kan BenitachellVakanties.nl je goed op weg helpen! Wij verhuren geen hotelkamers of veel te grote (dure) villa’s om in te overwinteren in Spanje. Wij hebben een aantal speciaal geselecteerde accommodaties om te overwinteren in Spanje. Deze accommodaties beheren wij uiteraard helemaal zelf, waardoor we zelf garant staan voor de service, hygiëne en het comfort van het verblijf. De accommodaties staan op ‘de’ perfecte (overwinter) locatie in Spanje, namelijk; op de ‘Cumbre del Sol’. Cumbre del Sol staat voor ‘Berg van de zon’, de naam zegt het al; de perfecte plek om te overwinteren in Spanje!

Overwinteren in Spanje, een goede accommodatie als basis

Dus, met een flinke dosis zon, een goed ingerichte keuken, een prachtig balkon en een heerlijke kustlijn met allemaal leuke activiteiten, zul je het altijd naar je zin hebben tijdens het overwinteren is Spanje in één van de accommodaties van BenitachellVakanties. Je hoeft bij ons de accommodatie ook niet verplicht online te reserveren, dit kan ook telefonisch! Een stukje service die BenitachellVakanties altijd biedt! Dus twijfel niet, pak die telefoon en kijk wat wij je kunnen bieden!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Goedkoop overwinteren in Spanje, pak de auto!

Overwinteren voelt heel anders dan op vakantie gaan. Je bent hier niet één of twee weken, nee je bent hier vaak toch minimaal één of twee maanden. Bij BenitachellVakanties kun je goedkoop overwinteren in Spanje. Als je gaat overwinteren heb je vaak twee kostenposten, namelijk de prijs van de accommodatie die je huurt en de reis naar het appartement toe. De beste optie is toch om met je eigen auto naar Benitachell te rijden. Zo kun je jouw eigen auto gebruiken, een huurauto is over het algemeen toch vrij prijzig. Verder kun je stapje voor stapje naar Spanje rijden, de kosten zullen ongeveer overeen komen met de tickets voor de vlucht.

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!