Ricardo

Ik ben in februari ruim een maand in het appartement geweest. Voor mij is het belangrijk dat er goede Wi-Fi is, zodat ik mijn studie en werk door kon zetten, dit was prima. Tijdens mijn werk ben ik een aantal keer lekker op het balkon in de zon gaan zitten, dit was een goede break. Ook heb ik nog gezwommen in de zee, dit was wel erg fris. Een goede oven zorgde ervoor dat ik makkelijke gerechten snel klaar waren. Verder ben ik een aantal keer in Moraira (stadje naast Benitachell) geweest om ’s avonds te eten. En zijn hier veel diverse restaurantjes, met goed eten.

Een van de beste pluspunten van het zowel het appartement als van de Cumbre del Sol zijn toch wel de uitzichten. ’s Avond na het eten een aantal keer de naar de top van de Cumbre del Sol gelopen. Een goede work-out, maar ook erg genoten van de mooie uitzichten en zonsondergang. Na deze wandeltocht weer terug in het appartement lekker in bad gezeten en daarna een mooie (Spaanse) voetbalwedstrijd gekeken. Voor mij persoonlijk is dit genieten!

Ik ben al een tijdje aan het reizen, studeren en werken, maar zelden zo goed ontvangen als bij BenitachellVakanties. Jacco, de gastheer ontving mij stipt op tijd en liet me het appartement in alle rust even zien. De airco dient als verwarming, maar ik had ook de optie om een gaskachel aan te zetten. De kosten van de gasfles voor deze kachel waren voor mijn eigen rekening, maar ik heb in een maand tijd één keer de gasfles (voor een paar euro) bij laten vullen, kleine moeite en lekker warm! Als ik ooit nog een keer in deze regio ben ga zeker nog weer een keer terug.