Kitty, Chris & Sem

Wij hebben een heerlijke nazomer gehad in het appartement. Het zwembadwater was nog erg toegankelijk en we hebben ruim twee weken echt kunnen relaxen! We zijn dol op verse vis, een grote supermarkt op (ongeveer) 10 min rijden hebben we regelmatig verse gamba’s of vis gekocht, super lekker en een ruim aanbod. De keuken in het appartement is niet super luxe, maar zeker goed genoeg om lekkere gerechten te kunnen bereiden. Onder het genot van een glas wijn, op het terras (met super uitzicht), heerlijk van onze paella genoten!

Verder zijn we er ook een aantal dagen op uit geweest. Zowel veel leuke dingen gedaan aan de Costa Blanca als daarbuiten. We zijn in Guadalest geweest, echt een aanrader. Dit is een prachtig (oud) dorpje aan een stuwmeer. Ook zijn we in Safari Aitana geweest. Dit was wel ver rijden, ongeveer anderhalf- a twee uur, maar zeker de moeite waard! We zijn hier met een dierverzorger/gids mee het park op geweest, hij voerde de dieren, waardoor we dichtbij konden komen.

De communicatie met BenitachellVakanties was zowel vooraf als tijdens het verblijf goed! We waren vergeten aan te geven dat Sem (een vriend van ons) twee nachten kwam slapen. We namen contact op en dezelfde dag werd er nog een schone linnen set gebracht. Jacco (de sleutelman op locatie) gaf ons bij ontvangst een fles witte wijn, ook een goede binnenkomer! Kortom, wij gaan zeker nog een keer naar dit appartement.