Zomervakantie in Benitachell

Ontdek Benitachell in de zomer!

In de zomer kun je goed verblijven in Benitachell. Geniet van een hapje en een drankje op het terras of ga helemaal los met alle activiteiten in de buurt. Begin de dag lekker op het balkon met een ontbijtje en denk rustig na wat je gaat doen. Een dag naar het zwembad of wordt het toch een stranddag? In en rondom Benitachell op de Cumbre del Sol kan het allemaal!

Het klimaat in de zomer is goed. Vanaf juni t/m september is het altijd tussen de 25 en 33 graden. Je zult dus regelmatig de verkoeling moeten opzoeken. Op de Cumbre del Sol, oftewel ‘Berg van de zon’ waait het altijd een beetje, iets wat deze plek in de zomer erg aangenaam maakt. Benitachell is met de auto z’n ruim 1900 km rijden vanuit Nederland. Uiteraard kun je ook een vlucht naar Alicante of Valencia pakken en vanaf hier (in 50 minuten) met de auto naar Benitachell rijden.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!