Wintervakantie in Benitachell

Ontdek Benitachell in de winter!

In de winter kun je goed verblijven in Benitachell. Geniet van de vele activiteiten die je rondom Benitachell kunt ondernemen. Rij lekker de binnenlanden in en laat je verrassen door alle activiteiten die in deze omgeving te vinden zijn. Onze accommodaties zijn zeer geschikt voor een verblijf in de winter. De accommodaties zijn altijd schoon, goed uitgerust en liggend op een goede locatie. Onze accommodatie bevinden zich aan het uiterste puntje van de Costa Blanca, op de ‘Cumbre Del Sol’. De naam zegt het al ‘Berg van de Zon’, een heerlijke plek om even op te laden en van de zon te genieten.

Het klimaat in de winter is goed. Vanaf november t/m februari is de gemiddelde temperatuur zo’n  15 graden. Buiten het feit dat de gemiddelde temperatuur hoger is, zul je veel meer van de zon kunnen genieten. Het aantal zon uren in Benitachell ten opzicht van Nederland is meer dan het dubbele. Alleen dit is al een goede reden om Benitachell in de winter te bezoeken!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!