Lentevakantie in Benitachell

Ontdek Benitachell in de lente!

De lente is misschien wel één van de mooiste periodes in het jaar. Een bezoek aan benitachell mag dan ook zeker niet vergeten worden. In de Lente kan het in Nederland mooi zijn, maar een garantie heb je zeker niet. Ga je naar Benitachell, dan is de kans vele malen groter dat je van mooi weer zult genieten! Geniet van een hapje en een drankje op het terras of ga helemaal los gaan met alle activiteiten die je in deze buurt kunt ondernemen.

Het klimaat in de lente is goed. Vanaf maart t/m mei is het altijd tussen de 18 en 23 graden. Het is dus goed mogelijk om lekker te zwemmen en ook een dagje strand kunt u goed inplannen. Benitachell is met de auto z’n ruim 1900 km rijden vanuit Nederland. Uiteraard kun je ook een vlucht naar Alicante of Valencia pakken en vanaf hier (in 50 minuten) met de auto naar Benitachell rijden.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!