Herfstvakantie in Benitachell

Ontdek Benitachell in de herfst!

In de herfst kun je goed verblijven in Benitachell. Geniet van de vele activiteiten die je rondom Benitachell kunt ondernemen. Is het een uitstekende dag? Verblijf dan lekker bij het zwembad of op het strand. Laat de zon zich een keer wat minder zien? Trek er dan op uit voor één van de mooie wandelingen of laat je verrassen door één van de vele topactiviteiten, zoals een bezoek aan Guadalest.  Guadales is een prachtig kasteel bij een stuwmeer.

Het klimaat in de herfst is goed. Vanaf september t/m november is de gemiddelde temperatuur zo’n 20 graden. Daarbij staan onze accommodaties op de Cumbre del Sol, de naam zegt het al: ‘De Berg van de Zon’. Op de Cumbre schijnt de zon, net zoals in Zuid-Spanje, gemiddeld meer dan in de overige delen van Spanje. Alleen dit is al een goede reden om Benitachell in de herfst te bezoeken!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!