Auto huren Spanje

Wil je op vakantie in Spanje? En wil je voor jouw vakantie een huis huren én goedkoop een auto huren in Spanje? Bij BenitachellVakanties kun je in één keer een eigen huis of appartement met huurauto huren. Door ook direct bij ons goedkoop een auto te huren in Spanje verzorgen wij uw complete vakantie, waardoor je er bij aankomst op mag rekenen dat werkelijk alles voor je klaarstaat. Wij zorgen dat de huurauto klaarstaat op het vliegveld waar je landt en je kunt zo naar de accommodatie rijden!

BenitachellVakanties heeft verschillende accommodaties te huur in Spanje. Alle huizen vallen onder eigen beheer, waardoor we een zeer goede kwaliteit en hygiëne kunnen garanderen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar om persoonlijk contact met onze bezoekers te hebben. Wij vinden het belangrijk dat je een topverblijf hebt aan de Costa Blanca!

Goedkoop auto huren Spanje

Op Alicante airport zijn verschillende grote autoverhuurders. De één is duur, maar dan heb je gegarandeerd een goede auto, terwijl je bij een andere aanbieder goedkoper af bent, maar mogelijk een iets oudere auto krijgt. Als je een auto wilt huren in Spanje, zoekt BenitachellVakanties de meeste geschikte verhuurder voor je uit op basis van uw wensen en verblijftijd in Spanje. Als specialist in vakanties en autohuur in Spanje zijn wij continue bezig met de laatste aanbiedingen.

Reserveer bij BenitachellVakanties snel en goedkoop online vanuit Nederland een huurauto en neem jouw auto direct na aankomst op het vliegveld in ontvangst. Bij autohuur in Spanje kun je de auto terugbrengen op de plaats van ontvangst. Geef je bij je reservering eaan dat je de auto op een andere vestiging wenst in te leveren, is dat ook mogelijk.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Van vlucht tot huurauto

Als je graag onbezorgd op vakantie wilt, kunnen wij ook helpen met het boeken van een vlucht. Benitachell is makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld in Valencia of Alicante. Wij bieden de mogelijkheid om een vlucht te boeken en/of jouw huurauto te reserveren. Het is aan te raden de huurauto voor vertrek uit Nederland te reserveren. De gehuurde auto kan na je het verblijf weer eenvoudig afleveren op het vliegveld. Voor aanvullende informatie of ondersteuning bij het boeken van een vlucht of bij het reserveren van een huurauto, staan wij je graag te woord.

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact

Of u nu door Benitachell Vakanties uw gehele vakantie wilt laten verzorgen of enkel hier goedkoop een auto wilt huren in Spanje; wij helpen u graag! Als u enkel een huurauto bij ons regelt, bent u ervan verzekerd dat u hier een goede prijs voor betaalt. Wij zijn bekend met de beste autoverhuurbedrijven in Alicante en Benitachell, waardoor we de beste keuze voor u selecteren. Als u Benitachell Vakanties uw gehele vakantie (eventueel vanaf de vlucht) laat verzorgen, weet u zeker dat u niks meer zelf hoeft te verzorgen naast het inpakken van uw koffer. Als dat u geen luxe vakantiegevoel bezorgt!

Neem contact met ons op om uw wensen door te geven en om uw vakantie te boeken. Wij staan voor u klaar om een top vakantie te regelen!

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!