Auto huren alicante airport

Ga je op vakantie naar Alicante of in de buurt van Alicante airport? Dan is het wel zo makkelijk dat je direct op het vliegveld een auto kunt huren. Op Alicante airport zijn verschillende grote autoverhuurders. De één is duur, maar dan heb je gegarandeerd een goede auto, terwijl je bij een andere aanbieder goedkoper af bent, maar mogelijk een iets oudere auto krijgt. Als je een auto wilt huren op Alicante airport, dan zit het grote verschil tussen aanbieders hem toch wel in de wachttijd. Ga je voor een langere tijd op vakantie of blijf je zelfs overwinteren? Dan kiest u mogelijk voor een goedkopere aanbieder.

Auto huren Alicante airport, neem ik een verzekering?

Dit is altijd een goede vraag. Neem ik een verzekering bij het huren van een auto? Zeker in Spanje waar over het algemeen de bevolking toch wel met iets meer temperament rijdt. Voor ons bestaat deze keuze uit de volgende factoren: wil je graag een prettig en zorgeloos verblijf of geeft het je een minder prettig gevoel om zonder verzekering te rijden? Dan kies je uiteraard voor een verzekering. Heb je over het algemeen geen last van spanning, dan kies je geen verzekering voor je huurauto. Houd er wel rekening mee dat een ongeluk (zeker in Spanje) toch wel in een klein hoekje zit.

Naast het huren van een auto op Alicante airport is het ook goed mogelijk om een vlucht te boeken. Ook hiervoor zijn een aantal verschillende aanbieders. Vanuit Nederland zijn de beste (prijs/kwaliteit) vluchten te boeken via Ryanair of Transavia. Er zijn vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Huur een prettig appartement in Benitachell

Wil je niet alleen een auto huren op Alicante airport, maar je bent ook nog opzoek naar een prachtige omgeving met accommodatie? Kijk dan even rustig verder op onze website. Wij beheren al onze appartementen in Benitachell zelf. Hierdoor staan we ook zelf garant voor onze service en kwaliteit!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!