Appartement overwinteren Spanje

Op zoek naar een heerlijk appartement om te overwinteren in Spanje? Dan ben je bij BenitachellVakanties.nl aan het juiste adres! Onze appartementen staan op een toplocatie in Spanje en zijn goed uitgerust! Een sterke Wi-Fi verbinding, een goed ingerichte keuken, een prachtige badkamer en een prettig ingerichte woonkamer horen bij een goed verblijf, hier zorgen wij voor!
Lekker overwinteren in Spanje betekent ook dat als je vragen of hulp nodig hebt er iemand in de buurt is waar je deze vragen aan kunt stellen. BenitachellVakanties heeft een team op locatie die je altijd willen/kunnen helpen. Zij zullen je ontvangen bij aankomst en even laten zien wat de mogelijkheden in de buurt zijn. Een goede service zorgt voor een heerlijke overwinter periode in Spanje!

Appartement, overwinteren, Spanje? Ga naar Benitachell aan de Costa Blanca!

Benitachell is een prachtige locatie aan de Costa Blanca. Onze accommodaties bevinden zich aan het uiterste puntje van de Costa Blanca, op de ‘Cumbre Del Sol’. De naam zegt het al ‘Berg van de Zon’, een heerlijke plek om even op te laden en van de zon te genieten. In Nederland is het in de winter gemiddeld zo’n 5 graden. In Benitachell is het gemiddeld zo’n 15 graden, een verschil waar je van kunt geineten! Dus ben je op zoek naar een appartementen, in de winter, op een super mooie locatie? Ga dan lekker in één van onze appartementen naar Spanje!

Langere tijd verblijven?

Wil je langer dan één maand overwinteren? Neem dan contact met ons op, wij kunnen alle opties met je doorspreken. Wil je een aantal maanden verblijven? Ook dit is bij ons mogelijk, uiteraard kunnen we u een goed voorstel doen!

Bezoek de stranden in de buurt

Ga naar een van de prachtige stranden in de buurt om te zonnen, kajakken, frisbeeën, zwemmen en relaxen

Maak spectaculaire natuurwandelingen

Maak spectaculaire natuur- en bergwandelingen en kom op prachtige plekken waar geen enkele toerist komt

Neem een duik in het prachtige zwembad

Even afkoelen van de Spaanse warmte in het privézwembad van de appartementen met prachtig uitzicht

Bezoek mooie steden in de omgeving

Bezoek pittoreske en toeristische steden zoals Moraira, Javea, Calpe, Valencia en Benitachell. Of zelfs Ibiza!

Dit wordt jouw uitzicht

Geniet van een mooie zonsondergang op de Cumbre del Sol

Contact opnemen

Wil je een accommodatie huren in Spanje bij BenitachellVakanties? Om één of meer van onze accommodaties te huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6-16369804 of stuur een e-mail naar info@benitachellvakanties.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag aan een mooi verblijf aan de Costa Blanca!